افزایش ۹ درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوین

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۹ درصدی تولید گوشت قرمز در این استان نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته خبر داد.

افزایش ۹ درصدی تولید گوشت قرمز در استان قزوین

به گزارش رستوران گروه مانسون از قزوین، محمد میربابایی از تولید ۱۷ هزار و ۸۸۳ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال استان قزوین طی ۶ ماهه نخست امسال خبر داد. وی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۶ هزار و  ۴۰۰ تن بوده ۹ درصد رشد داشته است. مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: پیش بینی می شود تا پایان سال جاری ۳۳ هزار و ۱۵۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامپروری این استان تولید شود. میربابایی عنوان کرد: همچنین طی شهریور ماه امسال ۲ هزار و ۵۱۷ تن گوشت قرمز تولید شده است. این مسوول با بیان اینکه این میزان گوشت از ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است، خاطرنشان کرد: ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهره بردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان قزوین به فعالیت می‌پردازند. وی یادآور شد: در صورت دسترس بودن نهاده‌های کافی و رفع کمبود نقدینگی پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری بتوان به اهداف کمی و کیفی در تولید گوشت قرمز در استان دست یافت. پایان پیام/

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید