مرکز مهارت آموزی در محیط کار واقعی در قم افتتاح شد

مرکز مهارت آموزی در محیط کار واقعی ویژه انجمن صنفی قهوه‌سرا و کافی‌شاپ‌ها با حضور معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در قم افتتاح شد.

مرکز مهارت آموزی در محیط کار واقعی در قم افتتاح شد

به گزارش رستوران گروه مانسون از قم، مجتبی نوروزی معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در این مراسم با اشاره به اینکه دنیای امروز دنیای مهارت است، اظهار کرد: در کشورهای پیشرفته امر مهارت و مهارت آموزی در فرهنگ جامعه و سیاست‌های کلان دولت‌ها وجود دارد. وی با بیان اینکه امروز متاسفانه شاهد خلا توجه به مهارت هم در بحث فرهنگ و هم در بحث سیاست‌گذاری هستیم، مطرح کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در این عرصه اقدامات متعددی را پیش می‌برد. معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به اینکه 660 مرکز دولتی در سطح کشور داریم، عنوان کرد: این 660 مرکز دولتی به 19 گروه هدف شامل اقشار مختلف جامعه خدمات می‌دهند. وی با بیان اینکه اگر بخواهیم کشور به توسعه یافتگی لازم دست پیدا کند و از بیکاری نجات پیدا کند باید به سمت آموزش حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: آموزش پیش نیاز مهارت است و با کسب مهارت بیکاری ازبین خواهد رفت. نوروزی با اشاره به اینکه با تعامل و همکاری می‌توانیم افزایش مشارکت را در جامعه داشته باشیم، تصریح کرد: امروز جوانان ما نیازمند آموزش‌های مهارتی هستند. وی با بیان اینکه تا سال 2027 حدود 67 میلیون شغل از بین خواهد رفت، یادآور شد: باید برای مشاغلی که جایگزین خواهند شد و نوظهور هستند از امروز برنامه‌ریزی داشته باشیم. * باید در کنار مهارت آموزی بنگاه‌داری نیز آموزش داده شود در ابتدای این آئین حجت الاسلام والمسلمین عرب مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان قم اظهار کرد: در قهوه‌سراها محل امنی برای دورهمی‌های دوستانه شکل می‌گیرد که نیازمند نگاه‌های خاص جامعه‌شناسانه در آن هستیم. وی با اشاره به سند متصدیان کافه، مطرح کرد: در این سند سه شغل تهیه نوشیدنی‌های کافئین‌دار، تهیه نوشیدنی‌های سلامت و آماده‌سازی وعده‌های کافی‌شاپی وجود دارد که تمام آن‌ها باید براساس استانداردهای بین المللی انجام شود. مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم با بیان اینکه اداره‌کل باتوجه به تاکیدات دادستانی توجه ویژه‌ای از بُعد مهارتی به این صنف دارد، عنوان کرد: آمادگی کامل داریم که تمام اعضای رسمی و غیررسمی انجمن صنفی را آموزش دهیم و صلاحیت حرفه‌ای این افراد را بررسی و تائید کنیم. وی با اشاره به اینکه یکی از حوزه‌های تعاملی شناسایی استاد کاران مهارتی است، خاطرنشان کرد: افراد باتجربه و ماهری وجود دارند که هنوز هویت بخشی نشده‌اند که آمادگی کشف و هویت بخشی به آن‌ها وجود دارد.  عرب با بیان اینکه امروز مرزهای آموزش مهارتی از مراکز دولتی فراتر رفته است، تصریح کرد: تلاش ما بر این است که مرزهای آموزشگاه‌ها را بشکنیم و در محیط‌های واقعی کار وارد شویم. وی با اشاره به اینکه باید در کنار مهارت آموزی بنگاه‌داری نیز آموزش داده شود، یادآور شد: دولت نیز برای واحدهای پذیرنده بسته‌های حمایتی قرار داده است. مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان قم اضافه کرد: هر پذیرنده می‌تواند حداکثر 15 شاگرد داشته باشد و 2 الی 18 ماه آموزش به این افراد ارائه کند و در طول این مدت زمان از قوانین کار و تامین اجتماعی معافیت داشته باشد. وی با بیان اینکه با این اقدام دغدغه واحدهای پذیرنده از این تهدیدها از بین رفته است، ابراز کرد: آمادگی داریم به سایر واحدهای صنفی فعال نیز این مجوز آموزش را ارائه دهیم. پایان پیام/ 78033

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید